S-a lansat aplicatia oficiala pentru Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Now Reading
S-a lansat aplicatia oficiala pentru Jocurile Olimpice de Iarna 2018


Daca sunteti pasionati de Olimpiada, atunci aceasta informatie ar trebui sa fie de interes. Samsung a lansat aplicația oficială a jocurilor PyeongChang 2018. Aceasta este disponibila deja pentru descărcare în App Store și Google Play Store.

Aplicația PyeongChang 2018 este disponibilă în limba coreeană, engleză, franceză, japoneză și chineză.

Aplicația urmărește să ofere o experiență olimpică completa pentru toti cei interesati de eveniment, funcționând ca un magazin unic pentru informații sportive, clasamente, topul medaliilor, înregistrări atât pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice, cât și actualizări în timp real.

Aplicatia oficiala este creeata de Samsung, partener oficial al Jocurilor Olimpice din 1998, care au avut loc la Seul. Acum, jocurile se întorc în țara de origine a Samsung două decenii mai târziu.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA