Samsung actualizeaza ultrabook-urile Notebook 9 cu baterii mai mari

Now Reading
Samsung actualizeaza ultrabook-urile Notebook 9 cu baterii mai mari


Samsung și-a revigorat seria de notebook-uri Notebook 9 la începutul acestui an, iar compania se pregătește să facă același lucru și pentru anul 2018. Samsung dezvăluie astăzi trei noi modele, în loc să aștepte evenimentul CES de luna viitoare, unde de obicei producatorii lanseaza noi modele de laptop-uri.

Primul este Samsung Notebook 9 Pen, și poate cel mai interesant din acest trio. Este un notebook de 13,3 inch 2 in 1 și, așa cum sugerează și numele, Notebook 9 Pen include un pen integrat S, la fel ca Notebook 9 Pro lansat în luna mai.

Samsung actualizează Notebook 9 Pen pentru a include procesoare Intel Core i7 de generație a opta, până la 16 GB de memorie RAM și stocare de 512 GB SSD. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080, putin cam dezamăgitoare, neexistand opțiuni pentru o rezoluție mai mare. La fel ca și dispozitivele Yoga de la Lenovo, notebook-ul Samsung Notebook 9 Pen poate fi întors în diverse moduri pentru a fi utilizat ca tableta sau pentru a desena. Samsung introduce de asemenea si un port HDMI, un singur port USB-C și un port USB obișnuit, alături de spațiul de stocare microSD și o cameră Windows Hello pentru a vă conecta la Windows 10 doar prin recunostere faciala.

Samsung își revigorează, de asemenea, modelele standard Notebook 9, cu versiuni de 13,3 inch și 15 inchi. Ambele vor fi livrate cu procesoare Intel Core i7 de generație a opta, până la 16GB de RAM și până la 1TB spatiu de stocare SSD. Modelul de 15 inch va include de asemenea un chip grafic Nvidia MX150 opțional, dar ambele modele vor avea numai panouri de 1920 x 1080 pixeli. Samsung echipează fiecare varianta cu două porturi USB 3.0, un port HDMI, memorie microSD și un singur port USB-C. Portul USB-C de pe modelul de 15 inchi va suporta conexiuni Thunderbolt 3 și există de asemenea și un port USB 2.0 suplimentar.

PUBLICITATE

Interesant este faptul că Samsung folosește cea mai mare și mai puternică baterie introdusa vreodată într-un laptop pe ambele modele. Bateria de 75W Hexacell ar trebui să ofere o creștere a duratei de viață a bateriei, dar compania promite ca laptopurile vor beneficia “întotdeauna” de energie intr-un mod vag. Totusi, laptopurile vin cu suport rapid de încărcare atunci când trebuie să reincarcati bateria. Atât Samsung Notebook 9 Pen, cât și Notebook 9 vor fi disponibile în Statele Unite la începutul anului 2018 și ne așteptăm să vedem dispozitivele la CES luna viitoare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA