Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu suport pentru Emoji 3D

Now Reading
Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu suport pentru Emoji 3D


Dupa modelul lui iPhone X, noul Samsung Galaxy S9 urmeaza sa vina cu o functie ce poate parea simpatica la prima vedere si ii va atrage pe cei mai tineri. Samsung este gata sa prezinte Galaxy S9 în această lună, iar smartphone-ul va oferi oficial fanilor Android o modalitate mai bună de a trimite emoji-uri amuzante prietenilor lor decât ceea ce ofera iPhone X.

După cum raportează publicația coreeană ETNews, Galaxy S9 va fi primul smartphone al Samsung care va veni cu difuzoare stereo. Mai important pentru cei care iubesc să-și decoreze textele cu grafică, smartphone-ul va suporta emoji 3D. Nu este clar cum va numi Samsung versiunea proprie a lui Animoji, dar ETNews susține că chipurile animate ale Samsung vor fi o îmbunătățire față de implementarea Apple.

Până acum, tot ce știm este că elementele de bază ale emoji-ului animat de Samsung vor fi similare cu cele pe care le găsiti pe iPhone X. Galaxy S9 va putea urmări mișcările capului în spațiu și va transforma acțiunile într-un personaj tridimensional, animat. Nu stim inca de ce abordarea Samsung pentru fetele animate este mai una, dar vom afla saptamana viitoare la Mobile World Congress.

Când Samsung și-a anunțat noul procesor Exynos 9 Series 9810 la începutul lunii ianuarie, acesta a apelat la caracteristicile de recunoaștere a chipului:


“Prin utilizarea atât a hardware-ului, cât și a software-ului, detectarea hibrida face posibilă folosirea de filtre realiste de urmărire a feței, precum și o securitate mai puternică atunci când se deblochează un dispozitiv cu fața”, se arată în anunțul Samsung din ianuarie.

În plus, Samsung Coreea a postat recent reclame pe canalul YouTube care sugerează unele dintre caracteristicile Galaxy S9: o setare a camerei cu mișcare super-lentă, o fotografiere îmbunătățită la lumină scăzută și emoji animate.

La prima vedere, se pare că Samsung pregătește o metodă pentru a permite utilizatorilor să creeze versiuni de desene animate ale propriilor fețe, în loc să fie nevoiți să aleagă din caracterele pre-selectate pentru a le anima. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi doar ceva special creat de Samsung pentru campania sa de marketing.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA