Samsung Galaxy S9 va fi mai scump decat S8 la momentul lansarii de anul trecut

Now Reading
Samsung Galaxy S9 va fi mai scump decat S8 la momentul lansarii de anul trecut


Un raport publicat in urma cu câteva zile sustine ca Galaxy S9 va fi mai scump decât Galaxy S8, dezvăluind structura preturilor pe piața coreeană. Raportul a sugerat că creșterea prețurilor ar putea să nu fie semnificativă, dar a avertizeaza ca cumpărătorii ar trebui să se aștepte ca noul flagship al companiei sa fie mai scump decât predecesorul său.

Spre exemplu in Marea Britanie, Galaxy S9 va costa cu 100 de lire sterline mai mult decât Galaxy S8 la lansare, ceea ce ar însemna o creștere semnificativă a prețului. Presa de specialitate sustine ca pretul de intrare pentru Galaxy S9 va costa 789 de lire sterline (4200 de lei). Spre comparatie, Galaxy S8 a fost vandut initial la un pret de 689 de lire sterline, în timp ce Galaxy S7 costa 569 lire sterline cu doi ani în urmă.

“Vă puteți aștepta ca S9 să coste cu mai mult de 100 de lire sterline decât Galaxy S8 când a fost lansat anul trecut”, a spus sursa. “Adevarul este ca pretul smartphone-urilor de anul trecut a fost umflat masiv pentru modele precum S8, Note 8 si iPhone X. Insa exista o multime de oameni dispusi sa plateasca aceste preturi mai mari”.

Mai merita mentionat ca Galaxy S8 + a costat 779 de lire sterline la lansarea în regiune, sau cu 90 de lire sterline mai mult decât Galaxy S8. Dacă Samsung menține aceeași schemă de tarifare, Galaxy S9 + ar trebui să coste cel puțin 879 de lire (4600 de lei), dacă nu mai mult. Galaxy Note 8, între timp, are un preț de vânzare cu amănuntul de 869 de lire în Marea Britanie (4000 de lei in Romania in oferta de acum a eMag)


Presupunând că acesta este prețul lui Galaxy S9, nu ar fi surprinzător să vedem că prețurile la nivel global sa creasca si ele proportional. Samsung va lansa seria Galaxy S9 pe data de 25 februarie, precomenzile fiind preconizate sa fie disponibile pe piețele selectate în zilele următoare comunicatului de presă al companiei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA