Samsung lanseaza astazi noul Galaxy Note 9 [urmareste LIVE]

Now Reading
Samsung lanseaza astazi noul Galaxy Note 9 [urmareste LIVE]


Samsung este pregătita să lanseze cea mai recentă versiune a celeilalte linii de telefoane de top, Galaxy Note, și se asigură că toată lumea poate asista la eveniment.

Evenimentul de lansare a lui Galaxy Note 9 va fi disponibil LIVE pe site-ul principal (precum si pe alte platforme precum Youtube) pe data de 9 august la orele 18:00.Datorită informatiilor scurse deja pe piata, chiar si de la Samsung în sine, există foarte puțin mister in jurul detaliilor despre noutatile aduse de Note 9.  Acesta va împacheta un S Pen mai inteligent, o baterie mai mare și va exista un model de 512GB, fără a mai vorbi de actualizările de software.

Este probabil sa avem parte si de o lansare a noilor Galaxy Watch, precum si un incarcator wireless dual, care ar putea sa-ti incarce atat telefonul cat si ceasul Galaxy Watch in acelasi timp.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA