Samsung opreste vanzarile tabletei cu Windows RT in Germania din cauza cererii scazute

Now Reading
Samsung opreste vanzarile tabletei cu Windows RT in Germania din cauza cererii scazute


Windows RT este un compromis pe care Microsoft nu trebuie sa-l faca si mai ales producatorii de device-uri nu ar fi trebuit sa-l adopte. Nu o spunem numai noi, ci majoritatea presei internationale de specialitate. Mai mult, o spune realitatea din magazine. Tabletele cu Windows RT au o cerere scazuta. Atat de scazuta, incat Samsung, de exemplu, intentioneaza sa scoata de la vanzare, in Germania, Ativ Tab, tableta sa cu Windows RT.

Potrivit Engadget, care citeaza MobileGeeks, sud-coreenii vor recurge la aceeasi masura si in alte tari europene, insa nu avem deocamdata si numele acestor state. Apetitul redus al consumatorilor europeni de tehnologie pentru Samsung Ativ Tab cu Windows RT are un precedent. O cerere foarte redusa de astfel de tablete de la Samsung a fost inregistrata si in Statele Unite. Pe de alta parte, nu stim cat de bine stau cu vanzarile de tablete cu Windows RT si celelalte companii producatoare de portabile.

Cum nu ne putem pronunta in privinta Samsung Ativ Tab, pentru ca nu am avut ocazia sa testam produsul, nu putem spune sigur daca de vina pentru vanzarile slabe este de vina sistemul de operare Windows RT, promovarea neinspirata din punct de vedere comercial sau device-ul Samsung in sine. Dar, cum am avut posibilitatea sa testam Asus VivoTab 600 RT, cu Windows RT, tindem sa credem ca sistemul de operare este cel care tine departe de consumatori produsele din aceasta categorie.

Limitarile OS-ului si graba cu care s-a implementat sistemul de operare pentru lansarea unor tablete (de altfel performante din punct de vedere hardware si realizate impecabil – cel putin in cazul Asus), ne permit sa spunem ca Windows RT poarta mare parte din vina pentru esecul comercial.


Sursa: Hit.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA