Samsung W2018 cu clapeta are o camera foto diferita de orice alt telefon

Now Reading
Samsung W2018 cu clapeta are o camera foto diferita de orice alt telefon


Din motive inca necunoscute, în fiecare an, celor de la Samsung le place să creeze un telefon cu clapeta, care să funcționeze cu sistem de operare Android. Pe langa asta ele vin cu unele dintre cele mai recente procesoare de top, camere foto și altele, și sunt lanseze în China. Două dintre ele,cel putin. Ce este si mai interesant este ca acestea costa cateva mii de dolari fiecare.

În acest an, Samsung W2018 are ceva ce aproape orice smartphone nu are: o cameră de 12 megapixeli cu diafragmă reglabilă ce porneste de la f/1,5 cu abilitatea de a ajunge până la f/2,4, după nevoile utilizatorului. De asemenea, camera are autofocus Dual Pixel și OIS. Senzorul de pe partea frontala, destinat selfie-urilor, are o diafragmă f/1,9 si oferă imagini de 5 megapixeli.

Balamaua din aliaj de zinc care uneste dispozitivul sustine cele două ecrane AMOLED Full HD de 4,2 inchi, o tastatură T9 și multe altele. Alte caracteristici includ o baterie de 2.300 mAh, chipsetul Snapdragon 835, memorie RAM de 4 GB, memorie de stocare de 64 GB și un slot pentru card microSD. Mai mult decat atat, W2018 este primul telefon flip ce vine cu noul asistent digital Samsung Bixby, disponibil doar prin apăsarea unui buton.

Există, de asemenea, o ediție dedicata colecționarilor despre care se vorbește ca se foloseste de zirconiu pentru design și are gravura laser, împreună cu un număr de serie unic tipărit pe dispozitiv. De asemenea, stocarea ajunge la 256 GB. Samsung a adauga si o mulțime de alte servicii pentru dispozitiv, precum și un fel de pachet de transport în această versiune a modelului W2018.


Pretul nu a fost dezvaluit, dar expertii spun ca acesta poate varia intre 1.500 dolari pentru versiunea obisnuita si pana la 4.000 dolari pentru editia de colectie.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA