Sapio, aplicatia de dating pentru oamenii inteligenti

Now Reading
Sapio, aplicatia de dating pentru oamenii inteligenti


Nu, nu este un titlu promotional pentru a atrage cat mai multi utilizatori. Aplicatia Sapio este destinata persoanelor ce isi cauta jumatatea dar au standarde ceva mai ridicate in ceea ce priveste calitatile intelectuale.

Aplicatia Sapio nu este destinata celor care fac swipe pe ecranul telefonului si se simt atrasi de o persoana doar dupa aspectul fizic. Aceasta isi doreste sa ajute utilizatorii sa isi gaseasca parteneri cu care sa isi petreaca timpul si in afara dormitorului.

Pentru sapiosexuali, adica persoanele care gasesc o conexiune pe baza intelectului, lumea Tinder, de exemplu, nu este chiar interesanta.

Sapio este o aplicatie noua ce isi propune sa combine persoane pe baza potrivirilor intelectuale, folosindu-se de algoritmi precum pasiuni comune, niveluri de inteligenta si capabilitatile de conversatie.


“Sapiosexualii nu pot fi caracterizati doar ca oameni atrasi de alte persoane extrem de inteligente. Ei sunt atrasi de cineva pe baza potrivirilor legate de nivelul de inteligenta, interese, conversatii, condus, simtul umorului. Pentru multi, a te numi sapiosexual este identic cu a innota impotriva curentului in ceea ce priveste agatarea si combinarea pe internet, domeniu unde aspectul e campion.”, spune Kristin Tynski, co-fondator al Sapio.

Pentru a combina utilizatorii, aplicatia incepe cu 300 de intrebari deschise. Veti gasi intrebari precum “Daca ai fii lider al lumii ce legi ai aproba ?”, “Ce te face sa uiti de problemele tale si ale lumii din jur ?” au scopul de a oferi date mai complete, ce nu se regasesc in alte aplicatii de dating. Prin intermediul intrebarilor deschise si a raspunsurilor sincere, Sapio spera sa le ofere utilizatorilor o perspectiva mai larga, inainte de a decide daca sa isi pierd timpul sau nu.

Dupa ce raspundeti la intrebari, aplicatia cauta apoi alte profile bazate pe interese comune, intelect sau teste de personalitate. Dupa ce gasiti persoana potrivita, prin clasicul swipe, puteti sa va manifestati interesul fata de acea persoana. Daca interesul este mutual, atunci Sapio va debloca o fereastra de chat ce va permite sa continuati discutia.

Ca orice aplicatie de dating, Sapio va ofera acces la poze, instrumente de filtrare sau instrumente cu care sunteti obsinuit.

Aplicatia este disponibila pe iOS sau Android.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA