Se poarta smartphone-urile cu ecran edge-to-edge [foto]

Now Reading
Se poarta smartphone-urile cu ecran edge-to-edge [foto]


Samsung Galaxy S8 pare sa fi fost deschizatorul de drum pentru noua generatie de telefoane care se va baza pe ecrane te tip edge-to-edge.

Lista de producatori care au lansat sau urmeaza sa lanseze telefoane cu ecrane ce ocupa toata suprafata frontala se mareste pe zi ce trece. De la Apple, la Nokia, Huawei sau modele mai ieftine de la Samsung si chiar producatori locali, cum ar fi Allview, lista se mareste pe zi ce trece.

Mai jos cateva poze cu noi modele de telefoane, confirmate sau nu, ce urmeaza sa vina cu ecran edge-to-edge:

Nokia 9

Arătând un design uşor diferit decât puteam observa în imagini anterioare, versiunea albastră a lui Nokia 9 pare să includă şi funcţie de scanare a irisului. Dispozitivul oferă sistem dual camera la partea din spate, senzor de amprente şi un ecran OLED de mari dimensiuni.

Samsung Galaxy A5 – 2018

Acesta pare a fi noul telefon Galaxy A5, versiunea 2018.

Samsung Galaxy A7-2018

Acesta pare a fi noul telefon Galaxy A7, versiunea 2018.

Allview X4 Soul Infinity Plus

Un display mai mare te ajuta sa vezi si sa faci mai mult. In plus, datorita designului compact, iti va fi foarte usor sa il folosesti cu o singura mana. Display-ul de 6” este extrem de confortabil datorita proportiei 18:9.

Huawei Mate 10 Pro

Display-ul edge-to-edge adoptă un raport de aspect 18:9 şi probabil că va beneficia de rezoluţie QHD+

Doogee Mix 2

Doogee Mix 2 se prezintă cu un design complet diferit, centrat în jurul unui ecran cu rată de aspect 18:9, curbat pe ambele laturi. Livrat de Samsung, ecranul cu tehnologie AMOLED redă imagini cu rezoluţie 2160×1080 pixeli.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA