Sea Of Thieves Beta extins datorita unor probleme de server

Now Reading
Sea Of Thieves Beta extins datorita unor probleme de server


Beta-ul lui Sea of Thieves pentru PC si Xbox One a avut unele probleme la începutul acestei săptămâni, multi jucători fiind în imposibilitatea de a accesa versiunea trial. Ca răspuns, dezvoltatorul Rare a extins acum beta-ul jocului cu două zile; perioada de testare se va încheia miercuri, 31 ianuarie, la miezul nopții.

In ceea ce priveste problemele in sine – care au afisat unor utilizatori un mesaj de eroare “prea devreme”, blocand accesul in versiunea beta – Rare spune ca a implementat o solutie care “dureaza, din nefericire, mai mult decat s-a anticipat pentru a ajunge la toti jucatorii afectati”. Compania și-a cerut scuze pentru întârziere și declară că încă mai lucrează la restabilirea serviciilor normale tuturor jucătorilor.

Pentru cei care vor reuși să participe la beta, Rare spune că a realizat o experiență personalizată pentru versiunea trial “care oferă un adevărat gust al vieții de pirat”, mai degrabă decât pur și simplu o parte din jocul complet. Ca și versiunea alfa a Sea of Thieves, care a avut loc în decembrie, beta-ul închis este disponibil numai celor care au aderat fie la programul Sea of Thieves Insider înainte de 1 decembrie 2017, fie au comandat în prealabil jocul. Jucătorii care s-au incadrat in cerinte au primit automat versiunea beta dacă au comandat Sea of Thieves în mod digital, în timp ce cei care au rezervat titlul in versiunea retail au trebuit să răscumpere un cod pentru a instala versiunea beta.

Sea of Thieves se lansează pentru Xbox One și PC pe 20 martie și va avea suport pentru cross-play intre cele doua platforme. Înaintea lansării jocului, Microsoft va vinde un numar limitat de controllere Xbox One One Sea of Thieves, care vin cu setul de produse DLC Ferryman Clothing și acces de 14 zile pentru Xbox Live Gold și Xbox Game Pass. De asemenea, Microsoft a anunțat că Sea of Thieves va fi primul titlu pentru Xbox One, disponibil exclusiv pe Game Pass în ziua lansării.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA