Seriviul Musical.ly a fost inlocuit cu aplicatia TikTok

Now Reading
Seriviul Musical.ly a fost inlocuit cu aplicatia TikTok


Utilizatorii Musical.ly care și-au deschis telefoanele au avut parte de o surpriză, deoarece au descoperit ca aplicația a primit un nou logo și nume: TikTok.

Aplicația Musical.ly a fost achiziționată de compania chineză ByteDance în noiembrie 2017 si a absorbit Musical.ly în propria aplicație TikTok în această dimineață. Utilizatorii existenți Musical.ly au fost migrați la noile lor conturi TikTok, care au fost actualizate cu o nouă interfață, dar păstrează încă caracteristica principală a ambelor aplicații: videoclipuri cu durată scurtă de până la 15 secunde.

Aplicatia de karaoke Musical.ly, care a depasit peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar, face parte din strategia mai mare a ByteDance de a intra pe piața americană. În primul trimestru al anului 2018, TikTok a fost cea mai descărcată aplicație iOS din lume, potrivit unui raport al firmei americane de cercetare Sensor Tower.

TikTok va rămâne o aplicație independentă în China, unde operează ca Douyin și are peste 300 de milioane de utilizatori activi lunar. S-ar putea să fi văzut chiar clipuri Douyin care au fost viralizate la începutul acestui an.


Unii utilizatori Musical.ly sunt de pararere ca schimbarile sunt binevenite, în timp ce alții dezbat modul în care se pot identifica cu serviciul de acum înainte.

Cum succesorul lui Vine a fost “amânat pe termen nedefinit”, TikTok pare cel mai apropiat lucru pe care îl vom avea. Dar, deși Musical.ly și TikTok sunt ambele platforme pentru partajarea de de videoclipuri de 15 secunde, TikTok va fi lipsită de o parte esențială a istoriei Musical.ly, care a fost construită de adolescentii care isi sincronizau buzele si dansau pe diverse melodii. Toate funcțiile pentru a face videoclipuri cu karaoke sunt încă acolo, dar rebrandingul cu un nume nou și forțarea utilizatorilor vechi Musical.ly să migreze la o nouă platformă este o mișcare care poate înstrăina comunitatea originală.

Va rămâne de vazut daca adolescenții vor decide că popularitatea lui TikTok în China poate fi adoptata cu succes în SUA sau pe alte piete.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA