Serverele Fortnite inchise din cauza lansarii noului sezon Battle Pass

Now Reading
Serverele Fortnite inchise din cauza lansarii noului sezon Battle Pass


Sezonul 5 al seriei Fortnite a fost lansat live în această dimineață și se pare că Epic Games întâmpină dificultăți în a face față fluxului mare de jucători care se aventureaza în noile provocări ale Battle Pass. Dezvoltatorul a oprit serverele pentru a investiga problemele asociate cu logarea, serviciile de jocuri și crearea de partide intre jucatori. Pagina de logare Fortnite spune că există o “întrerupere majoră”.

În acest moment nu puteți lansa deloc jocul pe PC, în timp ce alte versiuni citează perioade de așteptare de până la 40 de minute sau mai mult înainte de a reveni, eventual, la erori de conectare. Epic Games se ocupa de problema, dar timpul de nefuncționare va fi dezamăgitor pentru oricine speră să joace titlul în această seară.

La cateva zeci de minute de la postarile de pe Twitter cei de la Epic Games au anuntat ca serverele sunt online desi multi jucatori au raportat in continuae faptul ca site-ul nu se incarca.

Lumea se razboieste în sezonul 5! Cu cât jucați mai mult, cu atât mai multe recompense puteti sa deblocați. Cresteti mai repede in nivel, finalizând provocările săptămânale pentru a debloca recompense suplimentare cum ar fi tinute progresive, spray-uri și produse cosmetice exclusive.


Cum obtineti Battle Pass ?
Intrati în Fortnite Battle Royale și mergeți la fila Battle Pass. Utilizați acele strălucitoare V-Bucks și gata, batalia pentru victorie va așteaptă. Daca aveți nevoie de mai multe V-Bucks puteti sa cumpărați din fila STORE.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu