Serviciul de streaming de muzica Spotify disponibil oficial de azi si in Romania

Now Reading
Serviciul de streaming de muzica Spotify disponibil oficial de azi si in Romania


Zvonit pentru lansare in ultimul trimestru al anului trecut serviciul de streaming de muzica Spotify este disponibil oficial de azi si in Romania. Anuntul a fost confirmat de oficialii companiei care au declarat:

„Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară. Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată.”, spune Przemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud-Est în cadrul Spotify.

Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susţinută prin conţinut publicitar, dar şi o versiune platita, pe bază de abonament lunar. Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 euro pe lună, aproximativ 23 de lei.

Utilizatorii din România au acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experți și actualizate în mod constant, dar pot descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaționale, aparținând Spotify sau altor iubitori ai muzicii. Astfel, din secţiunea Browse pot fi selectate o varietate de playlist-uri precum Hip-Hop, Pop, Rock, Gaming, Sleep, Dinner, Kids, Focus şi multe alte.


Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecţie muzicală, dar şi de a distribui conţinutul preferat către prieteni.

Platforma are 151 de milioane de clienți în întreaga lume, dintre care 71 de milioane sunt plătitori de abonament, și are o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

Spotifiy se poate lauda cu o calitate audio foarte buna a pieselor redate care este de 320 kbs.

spotifiy romania

Pentru inceput continutul platformei va fi disponibil in limba engleza iar cei care doresc sa isi creeze un cont pot folosi si datele contului de Facebook. Spotify este disponibil pe o gama larga de dispozitive precum: Telefon, Computer, tableta, masina, PLAYSTATION®, XBOX, Smart TV, SPEAKER sau puteti folosi web player-ul din site-ul spotify.

Puteti descarca gratuit aplicatiile dedicate pentru:

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată într-un mod facil, dar şi să descopere noi piese şi artişti, în baza preferinţelor şi a modului în care obişnuiesc să asculte muzică. Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază. Căutarea personalizată ce include opţiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând) aduc muzica preferată mai aproape de utilizatori.

Spotify vine sa concureze cu servicii deja lansate pe piata cum ar fi Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal sau Zonga. Odată cu intrarea pe piaţa din România, Spotify va fi disponibil în 65 de pieţe din întreaga lume.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA