Serviciul Mixer de la Microsoft va permite achizita de jocuri direct de la streameri

Now Reading
Serviciul Mixer de la Microsoft va permite achizita de jocuri direct de la streameri


Mixer a anunțat planurile de a introduce o nouă caracteristică care permite streamerilor să vândă jocuri direct spectatorilor. La fel ca ceea ce a adăugat Twitch anul trecut, acest lucru va oferi streamer-ilor posibilitatea de a deveni comercianti si vă va permite să faceți o achiziție fără a parasi serviciul Mixer în sine.

Mixer Direct Purchase trebuie să fie activat în mod specific de un streamer și permite cumpărarea jocului curent pentru Xbox One sau PC (în special Windows 10). Odată ce procesul este complet, ceea ce se poate face fără a ieși din flux, noua achiziție este adăugată direct în biblioteca de jocuri fără a fi nevoie să valorificați un cod. Aceasta include tot ce este vândut pe Microsoft Store, si acoperă toate jocurile și DLC-urile pentru Xbox One și Windows 10.

Vânzările prin acest proces vor aduce streamerilor o reducere de 5% “la lansarea” programului, formularea sugerand că s-ar putea schimba în viitor. (Cei 5% sunt identici cu ceea ce Twitch oferă streamerilor.) Partenerii Mixer vor începe să aibă abilitatea de a vinde jocuri și DLC-uri “în următoarele câteva zile”. Alții vor avea acces la acest lucru în lunile următoare. Streamerii pot alege dacă promovează achiziționarea unei ediții specifice, jocul de bază în sine sau DLC-ul specific.

mixer

Mixer este serviciul de streaming cunoscut anterior ca Beam. În 2016, Microsoft a achiziționat compania, care se distinge de Twitch, cu accent pe interacțiunea jucătorilor în timp real. În afară de a continua să faca acest lucru, a încercat, de asemenea, să se apropie de Twitch în ultimul an, lansând o aplicație mobilă Mixer și oferind acum stimulente similare pentru streameri pentru a beneficia de acest serviciu.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA