Serviciul Taxify primeste acum integrare cu Google Maps

Now Reading
Serviciul Taxify primeste acum integrare cu Google Maps


Utilizatorii Taxify vor putea obține acum o estimare a duratei și tarifului cursei direct din Google Maps din secțiunea ce încadrează alte modalități de transport.

Noua opțiune necesită ca utilizatorii să acceseze aplicația Google Maps de pe smartphone-ul lor. După ce își selectează destinația, aceștia trebuie să apese pe butonul Indicații și să deschidă secțiunea pentru curse de lângă transportul în comun sau mers pe jos. Secțiunea va afișa informații despre cât de aproape sunt mașinile Taxify, cât și un tarif estimat. După ce a fost selectată varianta Taxify pentru cursă, utilizatorii trebuie să apese pe opțiunea “Deschide aplicația”. Aceasta va deschide aplicația Taxify pentru a confirma cererea de cursă. Utilizatorii ce nu au aplicația vor fi informați să instaleze Taxify pentru a accesa serviciul.

“A avea aplicația Taxify ca opțiune de transport în Google Maps va ușura decizia utilizatorilor de a alege cea mai convenabilă modalitate de a se deplasa prin oraș. Aceștia vor putea compara rapid tarifele și timpul estimat de sosire, fapt ce va ajuta utilizatorii să economisească timp și bani”, Dmitri Pivovarov, Taxify Product Manager.

Opțiunea de curse Taxify în Google Maps este disponibila la nivel global și va fi disponibilă în mai mult de 15 țări.


Taxify este cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, conectând milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume pentru a face călătoriile mai ușoare, mai rapide și mai convenabile. Modelul de afaceri eficient și tehnologizat al Taxify aduce beneficii atât șoferilor parteneri cărora li se reține un comision mai mic pentru utilizarea aplicației, cât și pasagerilor care ajung să plătească mai puțin pentru călătoria lor.

Înființată de Markus Villig, Taxify s-a lansat în 2013. Este una dintre cele mai mari platforme de ride-hailing din Europa și Africa, având ca investitori precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital și co-fondatorul Transfer Wise Taavet Hinrikus.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori în mai mult de 25 de țări din lume iar in Romania serviciul este prezent in Bucuresti si Cluj Napoca.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA