Sesiune Alpha din Sea of Thieves pentru toti jucatorii

Now Reading
Sesiune Alpha din Sea of Thieves pentru toti jucatorii


Ați vrut să încercați jocul Sea of Thieves de la Rare, dar nu ați fost invitat niciodată la sesiunile Alpha? Pregatiti-va sa porniti intr-o aventura plina de acțiune si de răzbunare, deoarece publisher-ul Rare invită toată lumea la ultima rundă tehnică alfa înainte de lansarea jocului la începutul anului viitor.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la pagina de înscriere pentru Programul Sea of Thieves Insider si sa va conectați cu contul dvs. Xbox Live, treceți printr-un chestionar destul de simplu și semnați o declaratie promițând că nu veți expune jocul și ca sunteti de acord cu celalate conditii legate de ce nu aveti voie sa faceti pentru a intra pe listă!

Sesiuna Alpha este deschisă persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și dacă intenționați să jucați pe Xbox One sau pe modelul mai nou Xbox One X, veți avea nevoie de Xbox Live Gold datorită faptului că este un joc multiplayer.

Lista de de înscriere este deschisa doar până la data de 1 decembrie, ceea ce indică faptul că sesiunea de testare tehnica alfa va începe curând. Dacă va doriti sa deveniti un pirat si navigati pe mari intinse, pregatit-va sa legati franghiile de pe acum.

PUBLICITATE

Sea of Thieves este un joc multiplayer de acțiune-aventură cu pirati, jucat dintr-o perspectivă de first person. Jocul include posibilitatea de a juca cross-platform între computerele personale bazate pe Windows și consolele pentru jocuri video Xbox One. Un grup de jucători călătoresc și explorează o lume deschisă pe o navă de pirati și își asumă diferite roluri, cum ar fi carmaci, velieri, cei ce se ocupa cu navigația sau cu tunurile dar și alte sarcini.

Jucătorii se vor angaja în căutări, vor colecta diverse prade și se vor lupta cu alți jucători. Sea of Thieves este un joc ce poate fi jucat in comun, ceea ce înseamnă că grupurile de jucători se vor întâlni în mod regulat pe parcursul aventurilor lor. Jocul are un stil de artă desen animat și fizică exagerată, ce le permite jucătorilor să fie aruncati de pe nave din tunuri.

Sea of Thieves era programat să se lanseze pe PC (Windows 10) și Xbox One în 2017, dar a fost reprogramat până la începutul anului 2018. Jocul va face parte din programul Microsoft Xbox Play Anywhere.

Un material mai amplu despre joc gasiti in editia 242 a emisiunii IT MANIA, pe care o puteti urmari aici.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA