Shooter-ul survival Metro Exodus a fost amanat

Now Reading
Shooter-ul survival Metro Exodus a fost amanat


Dacă vroiați să jucați anul acesta Metro Exodus, avem o veste proastă: shooter-ul first person a fost amanat pana la începutul anului 2019.

Al treilea titlu din seria de jocuri survival al celor de THQ a fost anunțat la E3 2017 în cadrul conferinței de presă Microsoft. Trailerul jocului a pornit într-o pustietate înzăpezită – o bază a francizei Metro – înainte de a trece la un tunel subteran plin cu creaturi înfricoșătoare. Eroul s-a luptat mai târziu până la suprafață, dezvăluind o nouă locație intr-un peisaj plin de clădiri distruse și stâlpi de telefon cazuti.

Un al doilea trailer cinematografic a fost apoi prezentat la The Game Awards în decembrie anul trecut. Ca și în cazul intrărilor anterioare, jocul se bazează în mod liber pe romanele Metro prezentate de autorul rus Dmitri Glukhovsky.

Jocul a fost inițial programat pentru 2018. Într-o declarație comună, 4A Games și editorul Deep Silver au declarat că dezvoltarea “progresează bine” și că toată lumea este “foarte încântată de ceea ce vedem”. Cu toate acestea, cele doua companii vor ca jocul să fie “la maximul său absolut” când va ieși pe piata și, prin urmare, a decis să “mute data lansării în prima parte a lui 2019.”


Aceasta va fi, desigur, o dezamăgire pentru unii. Dacă nu ați jucat însă jocurile originale – Metro 2033 și Last Light – aceasta este o ocazie bună de a verifica versiunile Redux actualizate pe PlayStation 4, Xbox One și PC.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu