The Sims Mobile ajunge pe dispozitivele iOS si Android si va beneficia de tehnologie AR

Now Reading
The Sims Mobile ajunge pe dispozitivele iOS si Android si va beneficia de tehnologie AR


O versiune bazata pe realitate virtuala a jocului The Sims urmeaza sa se lanseze pe piata in curand si va fi disponibila pe tablete si smartphone-uri.

Fanii Sims vor putea accesa o nouă versiune de realitate virtuală direct din mâinile lor, Electronic Arts anunțand recent că va lansa The Sims Mobile. Noul joc aduce popularul titlu de simulare a vieții reale pe dispozitivele iPhone și Android. Compania a publicat un videoclip teaser pentru noua versiune mobila.

Videoclipul ne ofera imagini de gameplay bazat pe titlul original iar EA ne releva faptul ca de data asta jucatorii vor putea sa creeze familii multigenerationale, sa castige mosteniri, sa porneasca o cariera de vis sau sa deblocheze hobby-uri noi. Posibilitățile sunt nesfârșite pentru Sims: pot fi doctori, DJ-i, bucătari, baristas și multe altele.

Utilizatorii pot, de asemenea, interacționa cu prietenii lor din viața reală și pot construi relații cu ei. Într-una din scenele din clip putem vedea cum utilizatorii vor putea avea posibilitatea de a spune o glumă, o bârfă sau sa faca misto de coafura Sims-ului cu care discuta. Utilizatorii vor putea chiar să invite alți prieteni Sims la petreceri sau să invite pe cineva special din lumea Sims să se mute în casa pe care au proiectat-o. Sau dacă vor sa adăuge putin dramatism vieții online, vor putea să vorbească despre afacerea partenerului său sau să discute despre planurile cuplului pentru viitor.

PUBLICITATE

Nu există o dată oficială de lansare disponibilă pe site-ul companiei pentru The Sims Mobile. The Sims a fost lansat pentru prima oara in 2000 si a avut un succes puternic inca de atunci. The Sims este disponibil și în cea mai recentă versiune desktop, The Sims 4, precum și The Sims FreePlay, o experiență gratuită pentru platformele mobile lansată în 2011.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
83%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
17%
About The Author
IT MANIA