Site-ul ce te ajuta sa afli de ce cablu ai nevoie

Now Reading
Site-ul ce te ajuta sa afli de ce cablu ai nevoie


Daca va aflati in situatia de a fi omul ce se descurca cu tehnologia in familie, orice instrument ce poate sa ajute la simplificarea lucrului cu gadgeturile din casa, poate fi o unealta eficienta.

DongleDaddy.com, este un site ce iti vine in ajutor atunci cand vine vorba de a conecta orice cablu intr-un dispozitiv smart, sau nu, din casa. Este atat de usor de folosit incat pana si parintii il pot folosi cu incredere atunci cand vor fi nevoiti sa conecteze un cablu la televizor sau sa conecteze o imprimanta la calculator.

Dupa ce veti selecta ce dispozitive vreti sa conectati veti fi nevoit sa raspundeti la o intrebare, sau doua, pentru a identifica mai precis despre ce gadget e vorba (aveti un dispozitiv cu iOS sau unul cu Android, de exemplu).

In utilitarul ce va fi afisat ulterior vi se afisa ce fel de cablu aveti nevoie pentru a conecta un cablu, insotit si de poze explicative, menite sa usureze sarcina.

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA