Site-ul Youtube to mp3 v-a fi inchis

Now Reading
Site-ul Youtube to mp3 v-a fi inchis


In urma cu ceva timp scriam despre controversele din jurul site-urilor ce permit convertirea videoclipurilor de pe Youtube in fisiere MP3.

Dupa un proces in instanta Recording Industry Association of America a reusit sa obtina ceea ce si-a dorit, site-ul Youtube to mp3 urmeaza sa fie inchis ca urmare a deciziei judecatorilor. Mai exact proprietarul site-ului a fost de acord sa predea site-ul spre administrarea RIAA. Asociatia intentioneaza sa pastreze domeniul pentru a evita ca alte persoane sa puna mana pe el.

Pentru a scapa sa plateasca alte daune, propietarul site-ului a fost de acord ca RIAA sa inchida popularul convertor de fisiere. In momentul de fata site-ul este activ insa daca doriti sa convertiti un fisier veti fi intampinat de un mesaj de eroare prin care sunteti notificat ca site-ul este in mentenanta.

Pe langa predarea acestui site, creeatorului ii este interzis sa creeze, sa dezvolte si sa ofere publicului alte produse similare prin care alti utilizatori pot descarca usor materiale protejate prin drepturi de autor.

PUBLICITATE

Intregul proces a inceput in luna octombrie a anului trecut cand proprietarii caselor de discuri au depus o plangere la o instanta de judecata din Los Angeles cerand despagubiri de 150.000 de dolari pentru fiecare caz de piraterie.  Companiile sustin ca mii sau milioane de melodii sunt descarcate, stocate si apoi distribuite mai departe, iar site-ul Youtube-mp3 este capul rautatilor, avand peste 60 de milioane de utilizatori lunar.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
67%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
33%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea