Skype a lansat noua versiune 8.0 pentru clientul sau desktop

Now Reading
Skype a lansat noua versiune 8.0 pentru clientul sau desktop


Microsoft lansează o versiunea actualizată a Skype pentru desktop, care vine cu o mulțime de caracteristici noi. Skype 8.0 va include apeluri video gratuite HD și partajarea ecranului, dar si apeluri in grup cu pana la 24 de persoane.

Noul client desktop Skype ofera si posibilitatea de a partaja fotografii, clipuri video și fișiere – până la 300MB în același timp – prin glisarea lor în fereastra de chat. Mesajele primesc o modificare și utilizatorii vor putea să reacționeze la mesaje într-o conversație, să se adreseze unei persoane în mod special cu o mențiune și să le vadă cu ușurință toate denumirile lor într-un centru de notificare. În plus, o nouă galerie media de chat va găzdui toate fișierele, fotografiile și link-urile care au fost partajate într-o conversație.

Împreună cu Skype 8.0 pentru desktop, Microsoft lansează Skype 8.0 pentru iPad, care primeste notificari de citire a mesajelor, apeluri audio si text criptate, invitații de profil și linkuri de grup, astfel încât utilizatorii să se poată alătura ușor grupului tău. Skype permite de asemenea si înregistrarea apelurilor. Daca cineva incepe sa inregistreze, toata lumea din acel apel va fi notificata si inregistrarea va include videoclipul tuturor si toate ecranele care au fost partajate.

Puteți face upgrade la Skype 8.0 chiar acum urmand ca versiunea Skype 7.0, cunoscuta ca si Skype clasic, sa înceteze sa mai functioneze incepand cu data de 1 septembrie.


Atentie insa, Skype beneficiaza de o aplicatie pentru desktop care vine deja preinstalata ca aplicatie dedicata pe Windows 10. Daca dintr-un motiv sau altul nu aveti Skype pe PC, puteti vizita aceasta pagina pentru a descarca aplicatia. Alternativ puteti vizita magazinul de aplicatii Windows Store pentru Windows 10.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA