Skype va putea fi folosit si fara cont

Now Reading
Skype va putea fi folosit si fara cont


Serviciul de mesagerie Skype va putea fi folosit si fara avea nevoie de un cont de utilizator. Noua actualizare le va permite utilizatorilor sa trimita un link drept invitatie pentru a putea initia o conversatie.

Noua metoda este similara cu serviciile oferite de Vline sau Firefox Hello de la Mozilla. Pentru a putea fi folosit serviciul Skype, invitatia trebuie sa vina sub forma unui link si va da oaspetelui accesul la serviciul de conversatii online.

Noua metoda este deja disponibil in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, urmand sa fie lansat la nivel mondial in urmatoarele saptamani.

In prezent telefonia prin internet si serviciul de mesagerie Skype sun limitate la cei care au conturi active de utilizator Skype.


482029-skype-invitation


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA