Solitaire ajunge pe Android si iOS

Now Reading
Solitaire ajunge pe Android si iOS


Cel mai popular joc din toate timpurile de pe sistemul de operare Windows, celebrul Solitaire va face trecerea de la desktop la platformele mobile.

Cati dintre voi nu ati incercat la scoala, la munca sau acasa un joc de Solitaire de calculatorul dotat cu sistem de operare Windows. Timp de 25 de ani Solitaire a continuat sa fie unul din cele mai jucate titluri de pe sistemele de operare Windows iar odata cu lansarea Microsoft Solitaire Collection, disponibil in Windows Store, acesta a strans numai putin de 119 milioane de jucatori unici.

Numarul de jucatori de Solitaire urmeaza sa explodeze, cel mai probabil, dupa ce Microsoft a anuntat ca acesta urmeaza sa fie disponibil si pe telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android si iOS. Microsoft Solitaire Collection va aduce toate jocurile de carti Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid si Tripeaks pe telefoanele cu Android si iPhone.

Jocul va include si provocari zilnice cu niveluri multiple si diverse dificultati, pe care daca le castigati veti castiga diverse premii.


Daca detineti un cont Microsoft sau Xbox Live puteti sa participati la competitii cu prietenii si sa va continuati gameplay-ul pe diferite dispozitive. Puteti sa faceti astfel tranzitia intre platforma Windows, iOS si Android si sa va salvati intreg progresul incloud. Daca nu aveti un cont Xbox Live va puteti creea unul in mod gratuit.

Timp de o luna Microsoft ofera in mod gratuit acces la Premium Edition, ceea inseamna nici o reclama, game boosts si puncte duble pentru provocarile zilnice. Accesul la versiunea Premium va fi disponibil fara nici un cost pana la finalul acestui an.

Microsoft Solitaire Collection poate fi descarcat de pe App Store si Google Play incepand de azi. Acesta poate fi descarcat de asemenea si pe Windows Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA