Sony anunta lansarea telefonului Xperia XA2 Plus

Now Reading
Sony anunta lansarea telefonului Xperia XA2 Plus


O mulțime de companii par să creadă că telefoanele lor sunt cele mai bune pentru consumul de conținut, și asta este o modalitate foarte bună de a comercializa un dispozitiv. Un telefon care poate oferi cele mai bune experiențe de vizionare, jocuri și navigare face ca acest lucru sa il faca o achiziție atrăgătoare. Astăzi, Sony adoptă o abordare literală, introducând Xperia XA2 Plus, un telefon “conceput să distreze”.

Ce considera Sony specificațiile demne de divertisment și ce parere avem despre asta? Mai intai, telefonul are un display Full HD de 6 inch cu un raport de aspect de 18: 9. Dispozitivul are colțurile ecranului rotunjite și încă include rame, ceea ce este dezamăgitor. În acest moment, majoritatea oamenilor se așteaptă ca telefonul lor orientat spre divertisment să fie practic fără margini, dar pentru un dispozitiv de tip midrange acest lucru este acceptabil. Se pare că include și o mufă pentru căști, care este de departe cea mai prietenoasă caracteristică pe care Sony le-ar putea-o oferi persoanelor care urmăresc lucrurile în mișcare.

Iată celelalte specificații:

-Procesor Qualcomm Snapdragon 630
– Fie memorie RAM de 3 GB, cât și spațiu de stocare de 32 GB sau memorie RAM de 6 GB cu spațiu de stocare de 64 GB
– Cameră de 23 de megapixeli orientată spre spate, cu înregistrări video 4K și înregistrări cu încetinire de 120 fps
– Cameră de 8 megapixeli, cu cameră panoramică superangulară
– Rulează Android 8.0
– Suportă încărcarea rapidă Qualcomm cu USB-C
– Senzor de amprentă pe spate
– Disponibil în argint, negru, auriu și verde


Momentan nu avem informații despre prețuri sau disponibilitate, deși XA1 Plus de anul trecut a costat în jur de 380 $. În general, acest telefon pare bun. Nu este nimic extraordinar, dar, de asemenea, oferă tot ceea ce cineva ar dori, probabil, de la un dispozitiv din gama midrange, folosit pentru streaming. Dar, în ansamblu, se pare că Sony încearcă să facă un upgrade la această linie de smartphone-uri, cu trucuri mici de afișare (XA1 Plus de anul trecut a inclus un afișaj de 5,5 inci față de 6 inci) și un procesor mai bun cu opțiunea pentru mai multă memorie RAM și spațiu de stocare. Telefonul de anul trecut a fost, de asemenea, construit pentru divertisment, dar upgrade-ul de anul acesta va face, probabil, o treabă mai bună in a oferi oamenilor un loc pentru a viziona toate emisiunile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA