SopCast

Now Reading
SopCast


sopcast-softwareSopCast este un program care utilizează tehnologie P2P (Peer-to-Peer), pentru a facilita transmiterea de conţinut audio-video prin internet şi recepţionarea gratuită a canalelor de televiziune online transmise prin reţeaua SopCast.

Aplicaţia face parte din categoria programelor free şi poate fi utilizată în mod gratuit. Trebuie ştiut că pachetul de instalare conţine şi adware-ul Ask toolbar, oferit de sponsorul aplicaţiei, pe care aveţi opţiunea să îl omiteţi din lista de instalare (selectat în mod implicit).

SopCast este un program foarte uşor de folosit, ce iţi permite să faci video streaming direct de pe tunerul TV din calculator, webcam sau colecţia de fişiere video, funcţionând asemeni unui post de televiziune digitală online.

Programele recepţionate în reţeaua SopCast pot fi vizionate folosind Windows Media Player, sau oricare player madia compatibil. Pentru rezultate optime este recomandat să aveţi instalat Windows Media Player 9 sau RealPlayer. Pot fi folosite şi aplicaţiile Mplayer sau VLC, însă adăugarea stream-urilor video trebuie realizată manual.Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA