South Park: Phone Destroyer ajunge pe iOS si Android

Now Reading
South Park: Phone Destroyer ajunge pe iOS si Android


South Park: Phone Destroyer  este acum disponibil pentru dispozitivele Android și iOS. Jocul gratuit de tip role play vă permite să intrati in pielele celor mai cunoscute personaje din seria animată South Park, inclusiv Kenny, Eric, Kyle și Stan.

Jocul oferă bătălii PvP în timp real, precum și povestea unui singur jucător, care a fost creata în colaborare cu South Park Digital Studios. Copiii din South Park, Colorado, se cearta pe tema unui nou joc pentru ei. Cartman, îmbrăcat ca un șerif, decide că copiii ar trebui să joace cowboy și indienii. Copiii inițial par a fi reticenți până când Cartman sugerează că noul copil poate ajuta Cowboys să câștige jocul. Folosind FaceTime pentru a contacta noul copil, el îi invită să vină și să se joace cu ajutorul smartphone-ului pe care îl consideră o armă puternică, care le poate asigura victoria.

Jucătorii pot colecta și actualiza peste 80 de carti cu achiziții opționale în aplicații pentru recompense mai mari.

Titlul este jucat cu un pachet de cărți care constau din personaje din seria de televiziune South Park. Fiecare carte costă energia care se restaurează în timp. Există versiuni diferite ale fiecărui personaj pe care jucătorul le poate debloca prin deschiderea pachetelor de cărți, cum ar fi Stan care este îmbrăcat ca in Tron sau Cartman care este îmbrăcat fie ca un șerif sau Awesom-O.

PUBLICITATE

Fiecare carte are propriile sale abilități și fiecare carte are propriul scop unic. Pachetele de cărți sunt cumpărate prin achiziții în aplicații. Alte aspecte legate de gameplay includ bătăliile în timp real împotriva jucătorilor, un editor de pachete personalizabile, pe care jucătorul poate experimenta cu diferite combinații de cărți pentru a le ajuta să progreseze în joc.

Noul joc pentru mobil South Park: Phone Destroyer este disponibil gratuit pe Google Play si iTunes.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA