South Park: The Stick of Truth ajunge pe Nintendo Switch

Now Reading
South Park: The Stick of Truth ajunge pe Nintendo Switch


Ubisoft a anunțat că South Park: The Stick of Truth ajunge pe consola Nintedo Switch săptămâna viitoare, pe 25 septembrie.

South Park: The Stick of Truth a fost lansat inițial pe Xbox 360, PlayStation 3 și PC în 2014, și a fost opera Obsidian Entertainment. Nu numai că face o treabă minunată de a capta satira bravurată a serialului TV (creatorii seriei, Trey Parker și Matt Stone au fost implicați foarte mult în timpul producției), portand acele elemente familiare într-un RPG cu adevărat distractiv. A obținut chiar și mai multe premii din partea publicatiilor de specialitate.

Oarecum neconvențional, South Park: The Stick of Truth ajunge pe consola Switch la câteva luni după continuarea tematică cu super eroi, puțin mai satisfăcătoare, South Park: The Fractured But Whole – lansată pe platforma Nintendo în luna aprilie a acestui an. Ubisoft spune că Stick of Truth va fi disponibil doar ca o descărcare digitală pe Switch și va costa 29,99 USD.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu