Spotify ofera trei luni de acces premium pentru utilizatorii noi

Now Reading
Spotify ofera trei luni de acces premium pentru utilizatorii noi


Daca am fi luat de bune zvonurile preluate de presa de specialitate cu privire la lansarea serviciului de streaming de muzica Spotify, ar fi trebuit sa avem de o luna de zile acces la el.

Din pacate, la o luna distanta de la zvonurile lansate pe piata, cea mai populara platforma de streaming de muzica, Spotifiy nu este disponibila in Romania. Daca totusi locuiti in afara tarii, Spotify are o oferta de sarbatori pentru utilizatorii noi.

Având în vedere concurența extrem de mare dintre zecile de aplicații de streaming muzicale de pe piata, cu siguranță nu este neobișnuit să primim oferte de încercare gratuită extinsă sau un abonament inițial accesibil la pret redus.

Spotify rămâne însă liderul clar al pieței mondiale, astfel încât reducerile și promoțiile sale nu sunt nici pe departe atât de frecvente ca Google sau Amazon. De asemenea, de obicei nu sunt la fel de convingătoare, dar de data aceasta am putea spune ca avem parte de o exceptie. Astfel atunci când utilizatorii noi ai serviciului Spotify Premium se înregistrează, ei vor putea obtine pana la trei luni de acces nelimitat, fără restricții, la 30 de milioane de melodii pentru doar 0,99 USD. Oferta este disponibila pana la 31 decembrie 2017.


Cei 99 de centi se refera la intreaga perioda si nu la taxa pe o luna, reducerea fiind una incredibila daca luam in considerare faptl ca un cont Spotify Premium este în mod normal taxat la 9,99 dolari la fiecare 30 de zile.

Pentru a vă califica pentru o oferta de sarbatori de la Spotify, va trebui să utilizați un card de credit care nu a fost niciodată folosit de un membru al Spotify și o adresă de e-mail pe care nu ați solicitat încă o încercare de 30 de zile.

Serviciul Spotify este disponibil in momentul de fata in 68 de piete la nivel global, si, daca ar fi sa luam in considerare zvonurile de pe piata, urmeaza sa fie disponbil si in Romania.

Pentru moment, toti cei care acceseaza Spotify de pe teritoriul Romaniei sunt intampinati de mesajul ca serviciul nu este disponibil pe teritoriul tarii.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA