Super Mario Run ajunge si pe Android

Now Reading
Super Mario Run ajunge si pe Android


Compania Nintendo a anuntat ca jocul Super Mario Run, titlu lansat anul trecut pe dispozitivele iOS, urmeaza sa ajunga si pe telefoanele dotate cu sistem de operare Android.

Portarea si pe Android urmeaza sa aiba loc in luna martie a acestui an, utilizatorii putand sa descarce jocul de pe magazinul Google Play. Utilizatorii ce doresc sa descarce jocul vor putea sa se inscrie pentru a primi o notificare atunci cand jocul va fi disponibil.

Super Mario Run este un joc de tip runner, in care jucatorii il pot controla pe Mario prin intermediul a 3 moduri de joc. Desi poate fi descarcat gratuit, utilizatorii nu au la dispozitie decat doar cateva elemente iar pentru a se bucura de experienta completa, utilizatorii trebuie sa descarce versiunea completa pentru suma de 10 dolari/euro.

Totodata, pentru a juca Super Mario Run este nevoie de o conexiune permanenta la internet.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA