Swatch doreste intrarea pe piaţa de smartwatch-uri

Now Reading
Swatch doreste intrarea pe piaţa de smartwatch-uri


Celebrul producator elveţian Swatch ar putea încheia partneriate cu producători de echipamente electronice pentru dezvoltarea de smartwatch-uri, mutare care i-ar permite accesul pe o piaţă estimată să genereze vânzări de 10 miliarde de dolari în 2018, relatează Bloomberg.

“Lucrăm deja cu multe astfel de companii, pentru care furnizăm componente strategice în producerea de smartwatch-uri. Nu excludem să extindem colaborarea pe viitor, dar nu este o prioritate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Swatch, Beatrice Howald, fără să dea detalii.

Potrivit analiştilor Citigroup, piaţa mondială de ceasuri inteligente ar putea creşte în 2018 la aproximativ 10 miliarde de dolari, de la o valoare de 1,8 miliarde de dolari estimată în acest an, în contextul în care tot mai multe persoane înlocuiesc ceasurile clasice cu dispozitive tech purtabile.

Gigantul american Intel, cel mai mare producător de cipuri la nivel mondial, negociază cu mai mulţi producători elveţieni de ceasuri încheierea unui acord pentru dezvoltarea de smartwatch-uri, a declarat luni un purtător de cuvânt al companiei.

PUBLICITATE

Industria ceasurilor din Elveţia este puternic afectată de o serie de proteste politice în Hong Kong, regiune care importă aproximativ o cincime din ceasurile elveţiene.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA