Swiftkey, aplicatia ce iti invata stilul de scris si te ajuta sa compui mesaje

Now Reading
Swiftkey, aplicatia ce iti invata stilul de scris si te ajuta sa compui mesaje


originalSa compui sms-uri si mesaje in ziua de azi a devenit o activitate foarte intensa, astfel ca de multe ori ne petrecem foarte mult timp compunand mesaje. O functie care sa ne usureze aceasta activitate a fost introdusa chiar si inainte de telefoanele destepte, si anume T9. Pe scurt, puteam sa introducem cuvinte intregi pe baza unui dictionar instalat care corecteaza automat cuvintele introduse in mesaj si poate sa faca sugestii.

Cu timpul, aceasta aplicatie a fost portata si pe telefoanele dotate cu Android sau IOS, devenind si mai performanta. Dar daca telefonul vostru nu vine tocmai cu o aplicatie care sa si stie bine limba romana, ei bine aici intervine aplicatia Swifykey.

Din pacate aplicatia este contracost, insa o puteti incerca gratuit timp de 30 de zile, timp in care va veti putea decide daca merita sa o cumparati sau nu.

Disponibila pe Android, aplicatia transforma tastatura telefonului cu una care intelege cum se leaga cuvintele intre ele, si intuind ce cuvint urmeaza sa introduceti in text, chiar inainte sa tastati o litera.

PUBLICITATE

Acest lucru este posibil pentru ca aplicatia invata cuvintele pe care le compuneti atunci cand trimiteti un sms, un mesaj pe facebook, pe twitter sau pe mail. Trebuie sa stiti insa ca aplicatia nu se conecteaza la conturile voastre, ci doar retine cuvintele pe care le introduceti folosind tastatura, astfel incat odata cu trecerea timpului sa puteti compune chiar si fraze intregi in doar cativa pasi.

Swiftkey este disponibila in mai multe limbi, printre care se afla si limba romana, si va permite folosirea simultana a 3 limbi. In versiunea gratuita insa, nu puteti folosi decat o singura limba pentru dictionar.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA