Tablele interactive pot revolutiona procesul educativ

Now Reading
Tablele interactive pot revolutiona procesul educativ


Ceea ce in urma cu ceva ani parea ca un film science-fiction, acum se poate dovedi adevarat si devine pe zi ce trece din ce in ce mai accesibil. Tablele interactive educationale se pot dovedi revolutionare si pot schimba radical procesul educational din scoli si nu numai.

O tabla interactiva este un sistem interactiv de tip touch special conceput pentru mediul educational sau business. Foarte usor de folosit prin conectarea USB cu un computer si un videoproiector a carui imagine este proiectata pe tabla. Sistemul interactiv transforma spatiul de lucru intr-un mediu de pregatire dinamic aducand un nou nivel de interactivitate.

Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente pentru elevi prin posibilitatea de a adauga adnotari sau orice alte completari direct pe documentul deschis fie el word, excel, powerpoint sau orice alt fisier. Toate prezentarile pot fi inregistrate in timp real, salvate, printate si trimise pe e-mail pentru a putea fi vizualizate sau editate ulterior.

In functie de performantele sistemului detinut poti rula diverse resurse multimedia sau sa navigi pe internet.


IQBoard84DVT

Cat priveste lucrul cu tabla interactiva, textele pot fi introduse cu ajutorul tastaturii virtuale. Cu ajutorul tehnologiei rezistive, de pe tabla interactiva smart se pot rula si folosi diverse aplicatii, navigarea putand fi facuta prin simpla atingere a tablei cu orice obiect, inclusiv cu degetul. Pur si simplu atingeti tabla smart iar functiile mouseului vor fi realizate cu degetul. Astfel veti putea scrie cu cerneala digitala sau veti putea controla aplicatiile computerului direct de pe suprafata tablei.

La fel, in functie de capabilitatile sistemului achizitionat, puteti folosi functii precum touch recognition sau hand-writing recognition. Cu ajutorul acestor functii puteti sa scrieti, selectati si mutati obiectele cu degetul sau markerul si stergeti ceea ce a fost desenat cu palma. De asemenea scrisul de mana este recunoscut si transformat in scris digital.

Pentru a fi cat mai utile, tablele interactive pot veni si cu aplicatii special concepute pentru ele.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA