Tableta Asus ZenPad 8.0

Now Reading
Tableta Asus ZenPad 8.0


Asus ZenPad 8.0  este una din cele mai moderne si elegante tablete ale companiei Asus. Design-ul ASUS ZenPad S 8.0 beneficiază de numeroase influențe moderne și un aspect simplu, curat, deosebit de elegant și atrăgător. Aceste elemente sunt inspirate de filozofia noastră de design Zen, mai precis aceea de a echilibra frumusețea și puterea.

ASUS ZenPad S 8.0 este o tabletă cu diagonala de 8 inchi ce are în același timp o grosime de doar 6.6mm, cântărește doar 298g și are un raport ecran – carcasă de 74% — o reușită posibilă prin reducerea la minimum a grosimii carcasei.

Tableta vine cu ASUS VisualMaster, o suită de tehnologii exclusive pentru îmbunătățirea calității imaginilor ce combină elemente hardware și software pentru a optimiza fiecare caracteristică a afișajului – inclusiv contrastul, claritatea și luminozitate – rezultând într-o experiență de vizualizare realistă.

design2

Sistemul de îmbunătățire inteligentă a contrastului analizează și optimizează fiecare pixel dintr-o imagine înainte de a o reproduce, randând mai multe detalii în zonele foarte luminate sau foarte întunecate pentru a pune în evidență adevărata frumusețe a fotografiilor tale.

PUBLICITATE

ZenPad S 8.0 este echipat cu un procesor Intel® Atom™ Z3580 pe 64 de biți și 4GB de memorie RAM pentru navigație mai rapidă pe Internet, redare foarte cursivă a tuturor clipurilor video, experiențe extraordinare în jocuri și performanță superioară în sarcinile de utilizare zilnică.

Tableta este echipată cu tehnologia ASUS Tru2Life+, ce îmbunătățește calitatea clipurilor video în scene de mișcare rapidă – cum ar fi sporturile – prin creșterea ratei de afișare a cadrelor (frame rate), ceea ce duce la reducerea tremurului de imagine și o experiență mai clară și detaliată.

PixelMaster

Pe lângă capabilitățile de redare video, tableta se laudă și cu un sistem audio îmbunatățit. ASUS ZenPad S 8.0 este echipat cu tehnologii DTS-HD Premium Sound și SonicMaster.

Camera foto PixelMaster de 8MP cu care a fost echipat modelul ASUS ZenPad S 8.0 surprinde imagini extraordinare la rezoluție foarte înaltă cu zero întârzieri ale obturatorului. Modul de Luminozitate Redusă, deosebit de avansat, utilizează o tehnologie de combinare a pixelilor pentru a surprinde imagini cu 400% mai luminoase pe timp de noapte sau în scenele cu o luminozitate ambientală redusă, fără a necesita o unitate flash.

ZenUI

Noua Interfață ZenUI, oferă peste 1,000 de elemente îmbunătățite, comparativ cu interfața Android standard. Acum te poţi bucura de o experiență de utilizare mai simplă și mai inteligentă, cu un aranjament nou și elegant al elementelor grafice ce extinde spațiul liber și sporește claritatea. Noua interfață ZenUI este mai luminoasă, mai inteligentă și mai simplă.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA