Tastatura de iPad care se umfla cand scrii (Video)

Now Reading
Tastatura de iPad care se umfla cand scrii (Video)


Un producător american a creat prima tastură fizică pentru tabletele iPad care se umflă când scrii. Compania care a produs gadgetul se numește Tactus Tehnology iar produsul se numește Phorm. Acesta este de fapt o tastatură cu husă care folosește o tehologie bazată pe etanșeitate.

Pentru a putea folosi tastatura va trebui să introduceți tableta iPad în husă și să dezactivați butonul de blocare al acesteia. După acționarea clapetei de tipul slide unlock tastatura este acționată, partea frontală a husei materializându-se într-o tastatură care se mulează exact pe literele de sub touchscreen.

Pe partea din faţă a husei este aplicată o simplă peliculă transparentă, nu foarte diferită de protecţiile din plastic pentru ecran, iar pe partea din spate avem o carcasă solidă care protejează dispozitivul. Pe suprafaţa ecranului, pelicula transparentă include micro canale care se umflă pentru a oferi freedback atunci când apeşi butoanele.

Tastatura de pe ecran nu dispare şi nici nu este înlocuită, Phorm fiind doar o completare a acesteia. Acest lucru înseamnă că produsul celor de la Tactus nu funcţionează decât cu tastatura pre-instalată de pe iPad, realizată de Apple, întrucât butoanele fizice sunt generate în funcţie de layout-ul implicit. Un alt aspect important este faptul că această husă nu necesită alimentare cu energie electrică.

PUBLICITATE

Cei curioși să achiziționeze acest produs il pot precomanda vizitând website-ul getphorm.com la un preț de 100 de dolari.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gGA5ypnhMTg[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA