Tastatura Gboard primeste functia de raspunsuri inteligente rapide

Now Reading
Tastatura Gboard primeste functia de raspunsuri inteligente rapide


Google Gboard este una dintre cele mai bune tastaturi pentru smartphone-uri în prezent, oferind o serie de caracteristici convenabile. Acum, se pare că putem adăuga răspunsuri inteligente pe listă, potrivit XDA-Developers.

Răspunsurile inteligente sunt activate în Gboard prin vizualizarea unei notificări care are o casetă de răspuns rapid. De aici, ar trebui să vedeți o lista de optiuni sub notificare, întrebându-vă dacă doriți să activați răspunsurile inteligente. Odată ce ați selectat optiunea, trebuie să îi acordați permisiunile necesare pentru a activa funcționalitatea.

În ceea ce privește aplicațiile compatibile, rapoartele arată că răspunsurile inteligente de pe Gboard funcționează cu Android Messages, Facebook Messenger, Facebook Messenger Lite, Google Allo, Google Hangouts, Snapchat, WhatsApp și WeChat.

Se pare că Google încă ajustează modelul de învățare AI pentru răspunsuri inteligente, deoarece cea mai recentă actualizare a avut loc în mai, potrivit XDA-Developers.


Cu toate acestea, functionalitatea se adaugă unei serii de caracteristici care au fost recent adăugate la Gboard. Aceste funcții includ codul morse, peste 20 de limbi suplimentare, căutare unificată în mass-media și capacitatea de a crea GIF-uri.

Funcțiile noi ale Gboard apar la câteva luni după ce Google a dezvăluit liniștit aplicația Smart reply. Aceasta din urmă a fost o soluție independentă pentru funcțiile de răspuns inteligent, astfel încât să puteți utiliza orice aplicație de tastatură împreună cu Smart Reply. De asemenea, soluția de tastatură diferă prin oferirea de răspunsuri inteligente în zona de sugestie a cuvântului (ca și cum ar fi fost cuvinte auto-corectate / automate), în timp ce Smart Reply oferă răspunsuri sugerate ca butoane dedicate în bara de notificare.

Caracteristica Gboard vine, de asemenea, la un an după ce Google a implementat pentru prima dată funcționalitatea răspunsului inteligent în aplicația Inbox, urmată de aplicația Gmail. În mod clar compania din Mountain View lucrează de mai mult timp la aceasta functie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA