Telefoanele Nokia primesc update la noul Android 8.0

Now Reading
Telefoanele Nokia primesc update la noul Android 8.0


HMD Global, companie ce detine brandul Nokia de telefoane mobile a anuntat ca toate terminalele lansate in cursul acestui an urmeaza sa primeasca update la cel mai recent sistem de operare Android.

Cu alta cuvinte modelele Nokia 3,5,6 si 8 urmeaza sa primeasca update la Android 8.0 Oreo, anuntul fiind facut de Juho Sarvikas, Chief Product Officer la HMD Global pe contul sau de Twitter.

Vestea nu este deloc surprinzatoare daca luam in considerare faptul ca Nokia s-a miscat destul de repede cu actualizarile, update-ul 7.1 al sistemului de operare Android fiind trimis catre toate terminalele lansate.

Din pacate nu a fost comunicata si o data la care acest update v-a fi facut insa merita sa laudam efortul celor de la HMD de a livra cel mai recent sistem de operare Android, chiar si pe telefoane cu buget redus.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA