Terra Battle 2, sequelul lui Final Fantasy ajunge pe mobile

Now Reading
Terra Battle 2, sequelul lui Final Fantasy ajunge pe mobile


Hironubu Sakaguchi, creatorul jocului Final Fantasy, a avut succes cu Terra Battle, un joc de tip puzzle RPG pentru dispozitivele mobile.

Continuarea free-to-play a lui Terra Battle ajunge pe dispozitivele mobile dotate cu sistem de operare Android si iOS.

Sakaguchi a fost implicat in mai multe francize de jocuri clasice, precum The Last Story, Chrono Trigger și Parasite Eve.

Trailerul jocului Terra Battle 2 ne arata o lume de joc intunecata, unde raul s-a transformat in piatra, si care poate fi trezita la viata prin puritatea oamenilor.

PUBLICITATE

Scenele din joc ne arata o similaritate extrem de mare cu titlurile Final Fantasy, chiar daca nu vorbim de o productie Square Enix. Avem parte de femei imbracate in costume sclipitoare ce se pot duela cu tot felul de personaje si monstrii masivi.

Gameplay-ul pare a fi ceva mai abstract, bazat pe carti de joc asezate intr-o retea de carduri cu diferite personaje.

Terra Battle 2 aduce o experiență complet diferită de gameplay, păstrând în același timp mecanicile de luptă de bază de tip RPG.

Noua harta de joc permite jucătorilor să călătorească alături de prietenii lor și permite un mod de joc si ma strategic pe măsură ce va alegeti trupele înainte de a intra într-o luptă.

Titlul poate fi descarcat de pe AppStore si Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA