Testele pentru Call of Duty: Black Ops 4 beta debuteaza la inceputul lui august

Now Reading
Testele pentru Call of Duty: Black Ops 4 beta debuteaza la inceputul lui august


Nu mai aveți prea mult timp de așteptat ca să vedeți cum se descurca Call of Duty: Black Ops 4 ca joc numai pentru multiplayer. Activision și Treyarch au anuntat programul pentru testele beta și este clar că unii jucători vor avea acces mai rapid decât alții.

Primele teste încep pe 3 august in Statele Unite, când cei care au facut o pre-comanda pentru PS4 vor avea acces exclusiv până când acest test inițial se va termina pe 6 august. Detinatorii de console Xbox One și clienții PC vor trebui să aștepte până pe 10 august pentru a avea acces la test, deși nu veți avea nevoie de o comandă prealabilă dacă sunteți nerăbdători – o versiune de test pentru PC-uri începe o zi mai târziu. Această a doua rundă de testare se termină pe 13 august.

Indiferent de platforma pe care o veți folosi, experiența ar trebui să fie aceeași. Vor fi disponibile șase hărți, dintre care două nu au fost prezentate anterior. Acesta va include mai multe moduri, inclusiv Domination, Hardpoint, Search & Destroy și Vanilla Team Deathmatch. Vă puteți aștepta la o combinație de caractere noi și altele care revin.

Dacă doriți să vă jucati in modul Blackout Battle Royale, trebuie să mai asteptati insa. Acest test beta nu începe decât în ​​septembrie, și va fi inițial disponibil numai clienților care au facut pre-comenzi pe PS4. Cu alte cuvinte, va dura ceva timp înainte să știți dacă Black Ops 4 vă va oferi un motiv bun pentru a sări peste turneele Fortnite sau PUBG.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu