The Elder Scrolls Online primeşte ediţie de colecţie

Now Reading
The Elder Scrolls Online primeşte ediţie de colecţie


Bethesda a confirmat existenţa unei ediţii de colecţie pentru MMORPG-ul The Elder Scrolls Online. Aceasta va purta impunătorul nume The Elder Scrolls Online Imperial Edition şi va fi disponibil atât în format fizic(99,99$/99,99€/89,99£), cât şi în regim digital (79,99$/79,99€/69,99£).

Versiunea fizică a The Elder Scrolls Online Imperial Edition va oferi::
• statuetă Molag Bal. Figurină de 12” înfăţişându-l pe Molag Bal, Daedric Prince of domination and enslavement.
• The Improved Emperor’s Guide to Tamriel. un ghid ilustrat de 224 de pagini cu note adăugate de Flaccus Terentius, Imperial scholar.
• harta fizică a ţinutului Tamriel. o hartă cu dimensiunile 21” x 26” cu detalii despre zonele controlate de Alliance, precum şi Cyrodiil.
• carcasa Steelbook. carcasă metalică decorată în culorile imperiale.
• colecţie exclusivă de conţinut digital:
– Joacă în postura de Imperial: posibilitatea de a întruchipa un Imperial şi de a juca alături de oricare alianţă, câştigând bonusuri, stiluri de crafting şi echipamente unice.
– Armăsarul alb Imperial va permite să te deplasezi mai rapid prin Tamriel.
– Mudcrab Vanity Pet: călătoreşte prin Tamriel alături de acest animal de companie.
– Rings of Mara: Du la bun sfârşit Ritual of Mara alături de un prieten şi câştiga experienţă bonus atunci când jucaţi împreună.
Versiunea digitală a pachetului The Elder Scrolls Online Imperial Edition va oferi, evident, doar conţinutul digital suplimentar
De asemenea, toţi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru una dintre cele două ediţii Imperial Edition sau pentru versiunea standard a jocului vor primi gratuit pachetul The Explorer’s Pack (Scuttler vanity pet, 4 hărţi de comori suplimentare şi posibilitatea de a juca cu oricare dintre cele 9 rase, în orice alianţă). Nu în ultimul rând, precomanda va permite accesul la joc cu nu mai puţin de 5 zile în avans faţă de data lansării.
The Elder Scrolls Online va fi lansat pe 4 aprilie 2014 pentru PC, în timp ce versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One îşi vor face apariţia abia în luna iunie 2014. The Elder Scrolls Online nu se încadreaza în categoria jocurilor gratuite (Free-to-play), pe lângă preţul iniţial, fiind nevoie de plata unui abonament lunar pentru a juca.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA