The Gardens Between se lanseaza si pe consola Nintendo Switch

Now Reading
The Gardens Between se lanseaza si pe consola Nintendo Switch


Dezvoltatorul independent Voxel Agents a anunțat că intenționează să lanseze titlul de puzzle abstract “The Gardens Between” pentru Nintendo Switch, pe lângă platformele PlayStation 4, PC și Mac. Se așteaptă ca acest joc să sosească pe consola Swicth în al treilea trimestru al acestui an.

Studioul din Melbourne are cu siguranță o atractie pentru jocurile de tip puzzle, dar până în prezent, nici un titlu din portofoliul său nu a imbratisat cu adevărat suprarealismul în modul în care Gardens Between o face. Spre deosebire de jocurile precum Train Conductor și Puzzle Retreat din vechime, acesta împletește manipularea timpului într-o poveste a doi prieteni – Arina și Frendt – care sunt însărcinați cu dezlegarea puzzle-urilor într-o serie de insule enigmatice.

Deși există un mesaj mai profund despre puterea prieteniei de durată ascunsă sub nuanțele sale, ceea ce este cel mai ciudat despre The Gardens Between este designul său. Mai degrabă decât să controleze direct cele două personaje, jucătorii conduc timpul în sine, deruland în față și în urmă, ca pe o marionetă, pentru a rezolva puzzle-uri și pentru a debloca amintiri prețioase.

Co-fondatorul Voxel Agents, Simon Joslin, spune că Gardens Between împrumută natura nostalgică dintr-o perioadă de timp emblematica pentru toată lumea: copilăria. “Magia de a fi copil este trecătoare, dar povestea lui Arina și a lui Friendt surprinde acea încântare într-un pachet frumos”.


Gardens Between se numără printre mai multe jocuri independente de aventuri cu mai multe activități de tip oldschool.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu