Thunderbird, clientul de email al Mozilla, primeste o noua actualizare

Now Reading
Thunderbird, clientul de email al Mozilla, primeste o noua actualizare


Fanii clientului de e-mail Thunderbird pentru desktop de la Mozilla vor fi bucuroși să afle că organizația nonprofit nu a ucis încă aplicația. În schimb, ofera acestui client o noua versiune imbunatatita.

Mozilla a publicat versiunea stabilă a Thunderbird 52, ce vine cu o grămadă de rezolvari și îmbunătățiri. De asemenea, proiectul Thunderbird a primit si noi membrii de personal dedicați acestuia în ultimul an, iar recent Mozilla a lansat si cea de-a doua versiune beta a pentru editia 58, care vine cu un design vizual revigorat, o gestionare mai bună a erorilor, importul din Outlook și performanțe îmbunătățite. Cea mai mare schimbare anuntata pentru Thundebird este sfârșitul suportului pentru add-on-uri moștenite.

thunderbird

Pentru a aborda acest lucru, Mozilla a publicat un ghid pentru a ajuta dezvoltatorii de programe add-on să înțeleagă cum pot face ca instrumentele lor sa fie compatibile cu cea mai recentă versiune beta. De asemenea, Mozilla a menționat că încearcă să angajeze persoane pentru a “lucra la anumite datorii tehnice, pentru a remedia unele puncte sensibile ale software-ului și pentru a transforma bazele de date intr-o combinație de C ++, JavaScript, XUL și XPCOM care se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologiile web”.

thunderbird

Asta este o veste bună pentru comunitatea Thunderbird, care este încă dependenta de o aplicație desktop pentru a gestiona intrările și serviciile de chat. Puteți obține cea mai recentă versiune beta pe această pagină și puteți vedea notele legate de cea mai recenta versiune aici.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA