TicWatch Pro, ceasul inteligent ce ofera o autonomie a bateriei de o luna

Now Reading
TicWatch Pro, ceasul inteligent ce ofera o autonomie a bateriei de o luna


Cele mai multe smartwatch-uri cu Wear OS necesită încărcare după o singură zi, însă Mobvoi încearcă să schimbe tendința cu noul TicWatch Pro de 249 dolari, care pretinde că poate sa functioneze între cinci și treizeci de zile cu o singura încărcare, datorită unui ecran stratificat si modul special de economisire a energiei.

Ecranul lui TicWatch Pro, găzduit într-o carcasă mare de 45 mm, include un display OLED, precum și un afișaj LCD supercompensat Super Twisted (FSTN).

TicWatch Pro

Display-ul LCD este transparent și este situat peste ecranul OLED și vă arată ora, data, măsurarea pasului și monitorizarea ritmului cardiac pe un ecran monocrom, în modul “Esențial”. Când treceți în modul “Smart”, alimentat de Wear OS, toate datele colectate din activitatea dvs. de fitness în modul Essential sunt sincronizate.

Veți vedea apoi cât de departe ați călătorit, cât de multe calorii ați ars, precum și toate aplicațiile și asistentul Google pe afișajul color OLED.


Ceasul este de asemenea clasificat IP68 pentru rezistența la apă și praf, ceea ce înseamnă că poate supraviețui unei ploi torențiale și că vine și cu GPS și un cip NFC pentru Google Pay.

TicWatch Pro

Între aceste caracteristici și un design frumos al carcasei, Mobvoi ar fi putut să creeze în cele din urmă un ces inteligent pe care ati vrea sa il purtati. Nimeni nu isi doreste un produs care au nevoie de incarcare zilnica, mai ales printr-un încărcător care este ușor de pierdut sau de lăsat în urmă în timp ce călătoriți.

La pretul de 249 USD, TicWatch Pro este mai scump decat cele mai multe dispozitive bazate pe sisteme de operare WearOS oferite in prezent de la Fossil la Huawei si Misfit – dar este inca mai ieftin decat actualul Apple Watch, care porneste de la 329 USD pentru modelul de baza fara LTE.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA