Total War: Rome 2, lansat în România

Now Reading
Total War: Rome 2, lansat în România


total-war-rome-2-ce_1280
SEGA a lansat  în România noul joc istoric de strategie pe ture şi tactică în timp real Total War: Rome II, cel mai recent titlu din seria Total War. Total War: Rome II este acum disponibil online şi în magazinele de specialitate din ţara noastră.

Românii care au făcut precomandă pentru Total War: Rome II până pe 2 septembrie 2013 (inclusiv), vor primi prin e-mail, în perioada imediat următoare lansării, codul DLC Greek States Culture Pack, oferit exclusiv ca bonus pentru precomandă.

Total War: Rome II, unul dintre cele mai aşteptate jocuri de strategie ale anului, a câştigat peste douăzeci de premii şi nominalizări la E3 2013, printre care distincţia Best Strategy Game, acordată de o serie de publicaţii de prestigiu.

Total War: Rome II este al cel de-al optulea joc de sine stătător al seriei, creat în studiourile The Creative Assembly, fiind lansat la nouă ani după primul Rome: Total War. Total War: Rome II este construit pe un nou motor grafic, ce permite reproducerea extrem de detaliată a zeci de mii de trupe simultan. Reprezentanţii The Creative Assembly au afirmat că acest joc beneficiază de cel mai mare buget de producţie din întreaga istorie a seriei Total War.

PUBLICITATE

Cerinţe de sistem Total War: Rome II

Configuraţie minimă de sistem

• SO: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
• Procesor: Intel Dual Core la 2 GHz / Intel Single Core la 2,6 GHz
• Memorie: 2GB RAM
• Placă video: cu 512 MB VRAM, compatibilă cu DirectX 9.0c (shader model 3, vertex texture fetch).
• DirectX: 9.0c
• HDD: 35 GB spaţiu liber pe hard disk
• Rezoluţie minimă a monitorului: 1024×768

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA