Trailer inainte de lansare pentru Star Wars Battlefront 2

Now Reading
Trailer inainte de lansare pentru Star Wars Battlefront 2


EA Games lanseaza ultimul trailer inainte de lansarea pe piata a lui Star Wars Battlefront 2. Noul titlu, bazat pe franciza Star Wars, continua actiunea de tip shooter, reluand actiunea din 2015. Titlul a fost dezvoltat de dezvoltare de EA DICE în colaborare cu Criterion Games și Motive Studios și publicat de Electronic Arts.

Eroii se nasc pe frontul de luptă, iar în Star Wars Battlefront 2, puteți să experimentați pe propria piele cum este sa lupti pe un astfel de camp de lupta.

Spre deosebire de predecesorul său din 2015, acesta dispune de o campanie singleplayer bazată pe poveste și de posibilitatea de a juca in sistem multiplayer. Jocul prezinta de asemenea, personaje și locații din filmele originale, prequel și continuarea trilogiilor filmelor Star Wars.

DESCRIERE JOC

PUBLICITATE

In Star Wars Battlefront 2 vei porni într-o nouă aventură Star Wars™ interminabilă şi plină de acţiune, de la cea mai vândută franciză de jocuri Star Wars HD din toate timpurile.

Va trebui sa iti faci drum cu sabia laser printre inamicii de la Baza Starkiller, sa traversezi jungla de pe Yavin 4, sau sa ataci un Distrugător stelar al Primului ordin, cu escadronul tău de luptătoare stelare X-wing. Sau sa avanseazi în rolul unui nou erou Star Wars – Iden, într-o poveste captivantă cu un singur jucător.

Vei putea sa faci upgrade şi sa iti personalizezi eroii, luptătoarele stelare şi soldaţii, fiecare având abilităţi unice pe care le poţi folosi în bătălii. Aveti ocazia sa călăriti tauntauni sau sa preluati controlul tancurilor şi al speederelor, sa doboarati Distrugătoare stelare de dimensiunea oraşelor şi sa foloseti Forţa pentru a va demonstra puterea faţă de personaje precum Kylo Ren, Darth Maul sau Han Solo.

Star Wars Battlefront II este programat să fie lansat pe 17 noiembrie 2017 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA