Trailer pentru DLC-ul Horizon: Zero Dawn “Frozen Wilds”

Now Reading
Trailer pentru DLC-ul Horizon: Zero Dawn “Frozen Wilds”


Primul DLC pentru jocul Horizon: Zero Dawn, intitulat “Frozen Wilds” ajunge la jucatori luna viitoare si ii va aduce pe acestia intr-o zona numita Cut.

Noua zona de joc arata ca o “pustie boreala” si este situata in afara regiunii jocului de baza. Este un loc rece, înzăpezit și o schimbare destul de pronunțată față de zonele luxuriante și pline de culoare din jocul de bază.

Sony a lansat un nou trailer pentru Frozen Wilds ce ne arată unele dintre mediile pe care le vor găsi jucătorii, inclusiv munții inzapeziti și râurile înghețate. “Este un loc în care nici macar cei mai calificați vânători nu îndrăznesc să se aventureze, iar cei care o fac vor trebui să supraviețuiască împotriva mașinilor periculoase și a temperaturilor geroase”, a declarat un dezvoltator Guerrilla Games într-o postare  pe blogul PlayStation.

Frozen Wilds conține noi povesti și personaje, dar si noi mașinarii noi împotriva carora va trebui sa luptati. Noul DLC va veni cu grafica îmbunătățită pentru PS4 Pro.

PUBLICITATE

Frozen Wilds se lansează pe 7 noiembrie. Costă 20 de dolari, dar dacă sunteți membru PlayStation Plus, îl puteți pre-comanda acum pentru 15 dolari. Cei care fac o pre-comandarea vor primi de asemenea si avatarul Banuk Aloy.

The Frozen Wilds a fost anunțat în cadrul E3 2017 și este un efort ca urmare a succesului la vânzări și a criticilor pozitive ale jocului original. Povestea din Horizon Zero Dawn are loc intr-o epocă în care mașinăriile cutreieră pământul, iar omul nu mai este specia dominantă. O tânără vânătoare numită Aloy pornește într-o călătorie pentru a-și descoperi destinul.

Jucatorii pot calatori printr-o lume plină de artefacte ciudate și ruine care se prăbușesc, și pot descoperi cele mai ascunse mistere. Cum au ajuns mașinăriile să domine lumea și ce s-a întâmplat cu civilizația dinaintea lor? Răspunsurile pot determina soarta lui Aloy și a umanității.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA