Trailerul Kingdom Hearts 3 ne ofera detalii despre lumea Big Hero 6

Now Reading
Trailerul Kingdom Hearts 3 ne ofera detalii despre lumea Big Hero 6


În 2015, Square Enix a confirmat că Big Hero 6 va fi o lume ce poate fi jucata în Hearts 3. De atunci am mai primit cateva informatii legate de personajele Hiro, indragitul Baymax și restul locuitorilor din San Fransokyo.

Ei bine, așteptarea s-a terminat. În timpul unui eveniment “Lineup Tour”, înaintea evenimentului Tokyo Game Show, Sony a dezvăluit un nou trailer Kingdom Hearts 3 care arată cateva scene și gameplay-ul jocului cu super-eroi. Asa cum era de asteptat, Sora, Donald si Goofy se alatura echipei Baymax si in cele din urma dobandesc o cheie de transformare Big Hero 6 numita Nano Arms. Secvențele de batalie au loc pe un pod, pe un zgârie-nori și pe străzile orașului.

Big Hero 6 este principala atractie, cu toate acestea, noul trailer a arătat, de asemenea, unele scene cinematice din lumea anunțată anterior, Tangled și Monsters, Inc. A fost prezentata și una dintre încarnările lui Xehanort, urmată de o altă figură intunecata, purtând jacheta organizației XIII și casca veche a lui Vanitas. Acesta din urmă a spus criptic: “Numai atunci când speranțele voastre au fost rupte de luptă în timpul luptei, se poate revendica cheia spre inimile Împărăției”. În cele din urmă, teaserul a dezvăluit versiunile actualizate ale navelor Gummi care leagă fiecare lume. Acestea au fost mult îmbunătățite față de jocurile anterioare.

Square Enix a anunțat, de asemenea, că o versiune Kingdom Hearts este dezvoltată pentru PlayStation VR. Aceasta va fi disponibila gratuit la finalul acestui an.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu