Trailerul No Man’s Sky Next ne arata modul multiplayer

Now Reading
Trailerul No Man’s Sky Next ne arata modul multiplayer


Dezvoltatorul jocului No Man’s Sky, Hello Games, a oferit mai multe informatii despre actualizarea mult așteptată, numită No Man’s Sky Next, care va fi lansată pe 24 iulie.

Acest upgrade masiv va introduce o mulțime de noi caracteristici ale jocului, inclusiv modul multiplayer, noi perspective care pot fi redate (atât pentru prima persoană, cât și pentru a treia persoană), noi elemente pentru constructia bazelor si comandanti.

În modul multiplayer al lui No Man’s Sky Next, puteți fie să vă alăturați unui grup mic de prieteni, fie puteți alege să fiți asociat cu jucători aleatorii. Vă puteți angaja în bătălii spațiale, cu rase spațiale extraterestre și puteți construi colonii.

Echipa de productie a mai petrecut timp și îmbunătățind grafica jocului. Elementele vizuale ale calatoriilor din spatiu sau pe planete au fost îmbunătățite, cu mai multe detalii adăugate navelor, NPC-uri și clădiri.


Când vine vorba de baze, opțiunile dvs. s-au extins. Bazele pot fi mai complexe și mai mari și aveți mai multe sute de piese de bază din care sa alege. De asemenea, puteți deține mai multe baze și puteți construi oriunde pe o planetă. Jucătorii pot, de asemenea, să creeze și să actualizeze o flotă de transportatori care vă pot ajuta să explorați.

Oamenii au așteptat destul timp pentru un multiplayer cu drepturi depline, in No Man’s Sky, deci aceasta este cu siguranță o actualizare mult așteptată. Jocul a primit anul trecut un multiplayer de bază. No Man’s Sky va debuta pe consola Xbox One in aceeasi zi cu actualizarea No Man’s Sky Next.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu