TRENDnet anuntă un nou router AC1900 si un adaptor Powerline

Now Reading
TRENDnet anuntă un nou router AC1900 si un adaptor Powerline


TRENDnet vine si el cu noutăti din domeniu si anume un router cu performante extreme si un nou adaptor Powerline.

TRENDnet TEW-818DRU oferă performante maxime folosind cel mai nou standard de transmisie wireless 802.11 ac, si fiind propulsat de un procesor cu o frecventă de 1 GHz, destul de neobisnuit pentru un router ce-i drept. Acesta oferă simultan o retea wireless AC de 1.3 Gbps si una de tip N care atinge 600 Mbps. Prima este dedicată PC-urilor si laptop-urilor iar a doua este recomandată dispozitivelor mobile. Ca porturi acesta detine unul USB 2.0 si unul USB 3.0 de 5Gbps. Router-ul este destinat celor care folosesc intens conexiunea la internet, atât ca viteză cât si ca număr de dispozitive conectate, si este capabil de a sustine cu succes toate dispozitivele unei familii obisnuite, sau a unui mediu de lucru într-un birou de mici dimensiuni. Acesta va fi disponibil în cursul lunii februarie la un pret de aproximativ 250 euro.

Noile adaptoare Powerline 1000, prezentate la CES 2014, sunt dotate cu tehnologia MIMO si au la bază chipset-ul Qualcomm QCA7500. Acestea sunt capabile de transfer la viteze Gigabit pe retele cu împământare, în blocurile mai vechi aceasta scăzând până la 600 Mbps. net Superior oricărui model de Powerline axistent acum pe piată. Cele două adaptoare vin la pachet si vor avea un pret aproximativ de 160 euro, fiind disponibile de asemenea cel mai probabil la începutul lunii ferbuarie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA