Trucuri ascunse pe Instagram pentru editarea si postarea pozelor

Now Reading
Trucuri ascunse pe Instagram pentru editarea si postarea pozelor


Puteți face mult mai mult decât pur și simplu să folositi un filtru pe o fotografie și să o postați pe Instagram. Iată șapte moduri de a îmbunătăți aspectul fotografiilor voastre cu filtre și instrumente de editare de la Instagram care nu sunt vizibile la prima vedere in aplicatie.

1. Apăsați pentru a compara filtrul cu originalul

Mai bine sau mai rău? Gândiți-vă la testele de vedere în care medicul vă pune lentilele in fata, pentru a vedea dacă literele sunt mai clare sau mai incetosate. Pe acelasi principiu functioneaza si aplicarea de filtre pe o poza pe Instagram. Puteti astfel sa comparați rapid efectele unui filtru cu fotografia originală apăsând pe previzualizare. Țineți degetul în jos pentru a vedea originalul; eliberați pentru a vedea ce face filtrul.

2. Reduceți intensitatea efectului filtrelor aplicate


Filtrele nu trebuie să fie totul sau nimic. Dacă găsiți un filtru care vă place, dar considerati ca este prea puternic, îl puteți ajusta. Dupa ce ati selecta filtrul dorit, apăsați pe iconita sub forma forma de soare , situat deasupra pozei și veți putea utiliza un cursor pentru a ajusta intensitatea efectului.

3. Rearanjați și îndepărtați filtrele

Instagram are 40 de filtre. Pariem că nu folosiți mai mult de 10 sau 15 cu regularitate. De exemplu, când a fost ultima dată când ati folosit Toaster, 1977 sau Kelvin? Pentru filtrele pe care nu le folosiți sau nu le utilizați în mod regulat, le puteți ascunde sau le puteți muta la sfârșitul liniei, astfel încât să ajungeți mai întâi la preferințele dvs. Pentru a ajusta gama de filtre, alegeți o fotografie pe care să o postați, apoi glisați pana la capat spreapta filtrelor și atingeți Administreaza. Aici puteți trage și plasa pentru a le reordona sau apăsați pe marcajul din dreapta pentru a ascunde pe cele pe care nu le folosiți sau pe care doriți să le afișați.

4. Aplicați filtre la fotografiile individuale dintr-un album

Dacă încărcați mai multe fotografii într-un album Instagram, apăsați pentru a alege un filtru sub fotografiile selectate și se va aplica tuturor acestora. Dacă doriți să alegeți un filtru diferit pentru fiecare fotografie (și să faceți alte editări), trebuie să apăsați pe fiecare fotografie pentru a afișa filtrele și a edita unelte pentru a aplica doar acelei fotografii.

5. Apăsați pentru editări minore

După alegerea unui filtru, daca preferati puteti trece la ecranul Editare și să ajustati Luminozitatea, Contrastul, Reperele și Umbrele. Acestea sunt editari to-go, si puteti sa ajustati eventual efecte Vignette sau Tilt Shift. Puteți să trageți cursorul pentru oricare dintre instrumentele de editare pentru a modifica efectul acestuia, dar uneori când eliberați degetul, valoarea aleasa poate sa difere. Pentru modificări mai fine, atingeți doar la stânga sau la dreapta cercului de pe cursor – fiecare apasare ajusteaza o valoare.

6. Urmăriți editările

Dacă ati mers foarte departe cu editarea unei fotografii și nu vă puteți aminti care sunt instrumentele de editare pe care le-ați utilizat deja, există o modalitate ușoară de urmărire. Instagram pune un punct gri sub orice efect de modificare pe care l-ați aplicat fotografiei.

7. Nu uita de functia Lux

În plus față de filtrele și instrumentele de editare oferite de Instagram, există un alt instrument pe care ați putea sa il utilizati. Nu este localizat în secțiunile Filtru sau Editare din partea de jos a telefonului, ci deasupra previzualizării fotografiilor. Atingeți pictograma soare pentru a apela un cursor pentru Lux. Aceasta poate ajuta la echilibrarea unei expuneri neuniforme, adăugând detalii în spate în zone prea întunecate sau prea luminoase.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA