Turneele de Counter-Strike se vor vedea exclusiv pe Facebook

Now Reading
Turneele de Counter-Strike se vor vedea exclusiv pe Facebook


Counter-Strike: Global Offensive Pro League are o nouă casă. Începând cu data de 13 februarie, începutul celui de-al șaptelea sezon, va fi difuzat exclusiv pe Facebook, împreună cu seria de turnee ESL One Dota 2 și CS:GO.

ESL, compania care se află în spatele turneelor, spune că acoperirea completă în limba engleză și portugheză va include o experiență de vizionare “mult mai avansată” decât sunt obișnuiți fanii, depășind poveștile, clipurile și fluxurile selectate, mulțumită în mare măsură succesului Facebook Watch.

Counter-Strike: Global Offensive Pro League

ESL a avut anterior contracte de difuzare cu Own3d, Twitch și YouTube și spune că succesele sale din trecut au dat încredere în explorarea noilor platforme de streaming, chiar dacă aceasta înseamnă că vor pierde pe termen scurt.

Intr-un interviu, vicepresedintele ESL pentru drepturile si distributia media, Nik Adams a spus: “Putem pierde 10-15% din audienta noastra, dar vom creste pentru ca vom ajunge la un nou public”.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, ESL nu își pune toate productiile exclusiv pe o singura retea, deoarece noua afacere nu pare să includă și alte turnee ESL, cum ar fi Intel Extreme Masters și ESL Pro League.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA